Cultivem més de 200 varietats de tomàquets en els nostres camps d'assaig de Vilassar de Mar

T'has preguntat mai què és un camp d'assaig i com podem aplicar la innovació als camps? Avui et volem explicar un dels projectes d'innovació que estem duent a terme per oferir-te els millors tomàquets amb el màxim sabor i nutrients durant tot l'any. 
Més de 200 varietats als camps de Vilassar de Mar
Actualment, treballem amb més de 200 varietats de tomàquets als nostres camps d'assaig de Vilassar de Mar. I ho fem en el marc d'un projecte d'innovació per trobar aquelles varietats amb més potencial i major sabor. I com ho fem? Doncs les cultivem amb diferents tipus de fertilització, rec i poda, per afinar al màxim i donar amb la varietat més saborosa i conèixer en detall les condicions agronòmiques que necessita. Quan trobem la combinació ideal, el que fem és cultivar-la en les diferents finques que tenim distribuïdes al llarg de l'eix de mediterrani, amb l'objectiu que puguis gaudir d'un tomàquet singular amb els màxims nutrients i sabor durant tot l'any.

El que també fem és, d'entre aquestes 200 varietats, encreuar-les amb altres varietats per arribar a aconseguir tomàquets més interessants: amb potencial per créixer, un sabor concret i unes fulles determinades. A més, també assagem amb varietats resistents a determinades plagues i fem un seguiment del seu cultiu. 
Aquest projecte d'innovació ens permet oferir-te tomàquets singulars amb el màxim de sabor i nutrients. 
Una manera de fer pròpia
La nostra manera de fer ens permet oferir-te productes exclusius i diferencials: en el cas dels tomàquets, treballem amb varietats exclusives, per obtenir un sabor únic. A més, fixem els protocols agronòmics i de post collita, recol·lectant-los en un punt de maduració avançat, per assegurar-nos que tenim el millor tomàquet a cada moment de l'any. Tanmateix, fem una gestió eficient del reg: una tomaquera necessita de mitjana 2 litres d'aigua al dia i, amb un cultiu a terra perdríem la meitat d'aigua, així com els seus nutrients. En canvi, nosaltres recollim a través d'una canal l'excés d'aigua i el guardem en un dipòsit per, posteriorment, tornar-la a fer servir per regar les tomaqueres.  Finalment, després de collir-los, els enviem a les botigues en menys de 12 hores per assegurar-nos que el producte arriba ben fresc i a punt per consumir.

 

 

 

 

 

El Cargol 1.264

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 28
Venceslau, Llorenç Ruiz, Simó, Eustoqui

Divendres dia 29
Miquel, Gabriel, Rafael, Fratern, Gudèlia

Dissabte dia 30
Jeroni, Sofia

Diumenge dia 1
Teresa, Carmelitana, Remigi

Dilluns dia 2
Àngels , Sadurní

Dimarts dia 3
Francesc, Gerard, Maria-Josepa

Dimecres dia 4
Francesc d'Assís, Petroni

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com