Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

  Magistralment, la poesia laberíntica i simbòlica de la Fe, convida al lector a reflexionar sobre la vida, el pas del temps, la mort, l’amor, etc, com els grans poetes clàssics de la literatura catalana. Alguns versos curts, alguns versos llargs, però sempre mantenint el ritme i la mètrica, talment com una simfonia de paraules composada per un músic romàntic com ara Brahms o Wagner.

  Dijous passat, Esquerra Republicana, de la mà del PSC i de Foment del Treball - la patronal -, va donar llum verda al  parlament de Catalunya a la construcció del Quart Cinturó, una macroestructura que conectaría les comarques dels Vallesos, malgrat tenir l’oposició frontal del moviment popular i ecologista del territori. En definitiva, ERC va canviar la seva posició històrica en contra d’aquest macroprojecte especulatiu i sense sentit, per seguir negociant els pressupostos de la Generalitat amb els socialistes.

  S’ha explicat: la clau no és tant sols un objecte que es fa servir per obrir o tancar panys i portes. També té un sentit figurat: la clau és la solució a molts dels problemes que tenim, i es evident que cal que algú tingui aquesta clau.

  Una cosa que em preocupa és que s’estan perdent molts valors que fa anys teníem assumits. Valors com el respecte: a les persones grans, al professorat d’una escola, al personal sanitari, o a la policia..., per posar alguns exemples. Ara tot s’hi val, i a qualsevol persona li podem dir el què ens dona la gana perquè sí, i moltes vegades sense saber-ne res d’elles ni tenir-ne tota la informació.

  Des de fa una setmana es disposa de més informació i opinió plural i objectivament contrastada dels efectes del canvi climàtic en el sector primari de Catalunya.

  Per tant hi ha tota la llibertat d’actuació respecte d’aquesta realitat ambiental, que esdevé emergència social, però aquesta no podrà argumentar manca d’informació per accions i/o omissions negatives per resoldre els problemes.

  Tots hem sentit moltes vegades i de diferents maneres que els governs municipals han d’estar al servei de la ciutadania. Frases com, governar per a les persones, al costat de la gent, les persones en el centre, les persones primer, .... I, certament necessitem que la nostra administració, la més propera, ens acompanyi i ens doni serveis eficients i adequats a les necessitats reals.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.231

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 2
  M.D. de la Candelera, Candela, Corneli

  Divendres dia 3
  Blai, Anscari, Claudina

  Dissabte dia 4
  Andreu, Gilbert, Caterina de Ricci

  Diumenge dia 5
  Àgata, Calamanda

  Dilluns dia 6
  Pau Miki, Pere Baptista, Dorotea, Amand

  Dimarts dia 7
  Ricard, Teodor, Juliana 

  Dimecres dia 8
  Jeroni, Elisenda

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com