L'Índex 2024 de la Federació Empresarial Gran Penedès constata la competitivitat territorial de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, totes situades entre les quinze comarques més competitives de Catalunya. Tanmateix, encara hi ha reptes per davant, com la digitalització o la millora de la qualificació dels recursos humans, tal com s'ha subratllat a la presentació de l'Índex aquest matí a Vilafranca, un acte que ha acabat amb una taula rodona amb diferents agents polítics i empresarials del territori.

  En l'era actual de ràpida digitalització i canvi constant, especialitzar-se en àrees que ofereixen diverses oportunitats laborals i una evolució constant és fonamental. No és sorprenent que el camp de l'Administració i Finances estigui guanyant tanta prominència. A MEDAC, els estudiants no només adquireixen els coneixements teòrics necessaris, sinó que també desenvolupen les habilitats pràctiques requerides per excel·lir en aquest àmbit dinàmic i competitiu.

  La funció principal del líquid de frens de cotxe és transmetre la força del pedal de fre als cilindres de treball del sistema de frenat del vehicle. El seu funcionament determina el correcte funcionament del vehicle i la seguretat dels ocupants - conductor i passatgers. Perquè el sistema de frenat funcioni sense problemes, és necessari que el líquid de frens compleixi una sèrie de requisits. Entre ells s'inclouen els següents

  • Alt punt d'ebullició;
  • Baixa viscositat a baixes temperatures
  • Inèrcia química;
  • Baixa higroscopicitat.

  Foto: Gemma Sánchez/ACN

  Grup Freixenet i la representació social dels seus treballadors han arribat a un acord per a iniciar un règim de reducció de jornada per motius econòmics, tècnics i organitzatius o de producció (ERTO ETOP) per a fer front a la falta de raïm i de vi base, provocada per l'extrema sequera que ve augmentant des de 2021.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 20
  Silveri, Florentina

  Divendres dia 21
  Lluís Gonzaga, Ramos

  Dissabte dia 22
  Joan Fischer, Tomàs

  Diumenge dia 23
  Zenó, Josep, Agripina

  Dilluns dia 24
  Joan Baptista

  Dimarts dia 25
  Pròsper, Guillem, Oròsia

  Dimecres dia 26
  Pelai, Joan, Pau, David, Perseveranda

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

   93 890 00 11 (Ext.01)
  691 484 842

  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
  redaccio@ elcargol.com

  Roger Freixa
  (Redactor) 
  penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

  93 890 00 11 (Ext. 02)

  Montse Calzado
  692 189 896
  comercial@ elcargol.com

  Noelia García
  625 414 156
  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

  93 890 00 11 (Ext. 03)

  Abdelghafour Eddalai
  publicitat
  @ elcargol.com
  elcargol
  @ elcargol.com