EL CINEMA DE LA SETMANA 

   

  Societat anònima
  SALA ZAZIE: Dia 22 (17h).
  Títol original: Societat anònima. Director: Ramon Tort, Rai Benach. Guió: Ramon Tort. Gènere: Documental. Qualificació: Apta per a tots els públics. Durada: 70 minuts. Idioma: Original en català. Any: 2019. País: Espanya.
  Organitza: Xicots de Vilafranca. Una colla castellera és molt més que gent que aixeca torres humanes en el seu temps lliure. Són gent que pretenen elevar la seva activitat a la categoria de metàfora donant sentit, potser només de manera intuïtiva, a una societat on els seus integrants se senten part d’un tot. Una societat on les persones comparteixen amb la mateixa intensitat les coses bones i les amargues, amb molts batecs, sense noms propis… Una societat anònima.

  María y yo
  SALA ZAZIE: Dia 21 (18h).
  Títol original: María y yo. Director: Félix Fernández de Castro. Guió: Félix Fernández de Castro, Ibon Olaskoaga. Intèrprets: María Gallardo, Miguel Gallardo i May Suárez. Gènere: Documental. Qualificació: Apta per a tots els públics. Durada: 80 minuts. Idioma: Original en castellà. Any: 2010. País: Espanya.
  Miguel Gallardo vivia a Barcelona. La seva filla Maria a les Canàries amb la seva mare. A finals d'estiu, en Miguel i la Maria viatjaven a un complex turístic al sud de Gran Canària. “María y yo” és l’adaptació del còmic homònim de Miguel Gallardo, una història real que ens ensenya que una persona amb autisme o algú que pateix autisme és especial, única...com qualsevol altra persona.

  Mentes maravillosas
  SALA ZAZIE: Dia 21 (21h VOS); Dia 22 (19h); Dia 25 (20h).
  Títol original: Presque. Director: Bernard Campan, Alexandre Jollien. Guió: Bernard Campan, Alexandre Jollien, Hélène Grémillon. Intèrprets: Bernard Campan, Alexandre Jollien, Tiphaine Daviot, Julie-Anne Roth, La Castou, Marie Benati i Marilyne Canto. Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys. Durada: 91 minuts. Idioma: Doblada al castellà / Versió original subtitulada al castellà. Any: 2021. País: França.
  Louis és un home solter que dirigeix una empresa funerària. Per casualitats de la vida, un dia es creuarà amb Igor, un noi amb paràlisi cerebral que reparteix verdures a domicili i passa gran part del seu temps llegint les obres de Sòcrates, Nietzsche i Spinoza. Junts emprendran un viatge a bord d'un cotxe fúnebre per transportar el cos d'una difunta fins al lloc on ha de ser enterrada, a poc a poc aniran entaulant una gran amistat i aprendran a estimar la vida tal ve, alliberant-se d'un mateix.

  Compartimento Nº 6
  SALA ZAZIE: Dia 19 (20.15h VOS); Dia 20 (21.30h VOS).
  Títol original: Hytti nro 6. Director: Juho Kuosmanen. Guió: Andris Feldmanis, Juho Kuosmanen, Livia Ulman. Intèrprets: Seidi Haarla, Yuriy Borisov, Dinara Drukarova i Yuliya Aug. Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys. Durada: 107 minuts. Idioma: Versió original subtitulada al castellà. Any: 2021. País: Finlàndia.
  Rússia, anys 90. Laura, una jove finlandesa estudiant d’arqueologia, agafa un tren a Moscou per anar fins el jaciment arqueològic de Múrmansk, on pretén observar uns petròglifs. Allà haurà de compartir el seu compartiment amb Ljoha, un rude miner rus que ni tan sols coneix i que inicialment li provoca una sensació de rebuig total. No obstant, aquests dos personatges en un principi oposats aniran intimant a poc a poc.

  Alcarràs
  SALA ZAZIE: Dia 19 (17.30h); Dia 20 (19h); Dia 22 (11.30h); Dia 25 (17.30h)
  Títol original: Alcarràs. Director: Carla Simón. Guió: Carla Simón, Arnau Vilaró. Intèrprets: Jordi Pujol Dolcet, Anna Otín, Xènia Roset, Albert Bosch, Ainet Jounou, Josep Abad, Montse Oró, Carles Cabós i Berta Pipó. Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys. Durada: 120 minuts. Idioma: Original en català. Any: 2022. País: Espanya.
  L’avi ha deixat de parlar, però ningú de l’extensa família Solé sap per què. Com cada estiu, a Alcarràs, un petit poble de la comarca del Segrià, la família cultiva una gran extensió de presseguers. Després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra, la família Solé es reuneix per realitzar junts la seva darrera collita.


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  Primera caminada solidària a Bodegues Sumarroca
  Primera caminada solidària a Bodegues Sumarroca

  El proper 5 de juny a les 9h, Bodegues Sumarroca organitza la primera caminada solidària a les vinyes de la seva finca situada a Monistrol d’Anoia. Els beneficis recaptats aniran destinats a l [ ... ]

  Llegir més
  La Nau de Vilafranca posa a disposició del jovent tres bucs d’assaig musical
  La Nau de Vilafranca posa a disposició del jovent tres bucs d’assaig musical

  L’Espai Jove La Nau compta amb tres bucs d’assaig de dimensions diferents, adequadament insonoritzats, equipats i climatitzats. Aquests bucs estan destinats a la pràctica i producció musical [ ... ]

  Llegir més
  La Fundació Amics Joan Petit farà el pregó de la Festa Major Petita de Vilafranca
  La Fundació Amics Joan Petit farà el pregó de la Festa Major Petita de Vilafranca

  Els administradors de la Festa Major de Vilafranca, han anunciat via xarxes socials, que el "pregonet" d'enguany de l'FM dels Petits anirà a càrrec de la Fundació Amics Joan Petit, que té com a  [ ... ]

  Llegir més

  El Cargol 1.195

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  Cellers de la DO Penedès

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 19
  Pere Celestí, Ciríaca

  Divendres dia 20
  Bernardí de Siena, Baldiri, Silvi, Hilari

  Dissabte dia 21
  Secundí, Torquat, Virgínia

  Diumenge dia 22
  Júlia, Ató, Quitèria

  Dilluns dia 23
  Desideri

  Dimarts dia 24
  Maria Auxiliadora, Vicenç, Susanna, Genadi

  Dimecres dia 25
  Beda, Maria-Magdalena

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com