EL CINEMA DE LA SETMANA 

The Beast (La bestia)
SALA ZAZIE: Dia 18 (20.15h VOS); Dia 19 (21h VOS).
Títol original: La bête. Director: Bertrand Bonello. Guió: Bertrand Bonello. Intèrprets: Léa Seydoux, George MacKay. Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys. Durada: 146 minuts. Idioma: Versió original en anglès i francès subtitulada al castellà. Any: 2023. País: França.
En un futur pròxim on regna la intel·ligència artificial (IA), les emocions humanes s’han convertit en una amenaça. Per a alliberar-se d’elles, Gabrielle ha de purificar el seu ADN retornant a les seves vides passades. Allà es retroba amb Louis, el seu gran amor. Però la por l’envaeix i pressent que s’aproxima una catàstrofe.

Puan 
SALA ZAZIE: Dia 19 (18.30h); Dia 20 (20h); Dia 21 (19h); Dia 24 (20h).
Títol original: Puan. Director: María Alché, Benjamín Naishtat. Guió: María Alché, Benjamín Naishtat. Intèrprets: Marcelo Subiotto, Julieta Zylberberg, Alejandra Flechner, Cristina Banegas, Andrea Frigerio, Mara Bestelli i Leonardo Sbaraglia. Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys. Durada: 111 minuts. Idioma: Original en castellà. Any: 2023. País: Argentina.
Marcelo ha dedicat la seva vida a l’ensenyament de filosofia a la Universitat de Buenos Aires. Quan el seu mentor mor inesperadament, assumeix que heretarà la titularitat de la càtedra vacant. No imagina que el carismàtic Rafael Sujarchuk tornarà d’Alemanya per disputar-li el lloc.

Menudas piezas
CINEMA KUBRICK: Dia 19 (18 i 20.15h); Dia 20 (20.30h); Dia 21 (17.30 i 19.45h); Dia 24 (18h).
Títol original: Menudas piezas. Director: Nacho G. Velilla. Guió: David S. Olivas, Marta Sánchez Guillén, Nacho G. Velilla. Intèrprets: Alexandra Jiménez, Luis Callejo, Francesc Orella, María Adánez i Miguel Rellán. Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys. Durada: 98 minuts. Idioma: Original en castellà. Any: 2024. País: Espanya.
Després del seu divorci, Candela perd la seva feina en una escola d’elit. És l’hora de recol·locar les peces al tauler i buscar una segona oportunitat donant classes al seu antic institut. Passa de la “crème de la crème”, a la “crème” de la mediocritat. Però aprendrà que l’important no és qui vas ser ahir, sinó qui ets avui, que un grup de perdedors poden acabar sent campions d’Espanya, i que, en els escacs, i en la vida, no importa si ets rei o peó, perquè tots acaben a la mateixa caixa.

Orlando, la meva biografia política
CINEMA KUBRICK: Dia 20 (17.30h VOS).
Títol original: Orlando, ma biographie politique. Director: Paul B. Preciado. Guió: Paul B. Preciado. Gènere: Documental. Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys. Durada: 98 minuts. Idioma: Versió original en francès subtitulada al català. Any: 2023. País: França.
L’any 1928, Virginia Woolf publica Orlando, la primera novel·la en la qual el personatge principal canvia de sexe enmig de la història. Un segle més tard, el filòsof Paul B. Preciado decideix escriure una carta a Virginia Woolf: el seu Orlando ha sortit de la ficció i porta una vida que mai no hauria imaginat.

El saben aquell
auditori de l'Espai Cultural Fòrum Berger: Dia 21 (18h).
Títol original: Saben aquell. Director: David Trueba. Guió: David Trueba, Albert Espinosa. Intèrprets: David Verdaguer, Carolina Yuste, Pedro Casablanc, Marina Salas, Ramón Fontserè. Durada: 109 minuts. Any: 2023. País: Espanya.
Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L'atracció és instantània i tots dos comencen la història d'amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica. Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s'ha d'absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l'humor underground de la ciutat.A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure's amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb "Saben aquell…"


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com