Foto: CEPAC

El president de l'Associació Baròmetre Casteller, i cronista casteller vilafranquí Carles Esteve, conjuntament amb el vallenc Enric Güell i el tarragoní Pau Ricomà, van presentar ahir un projecte per aportar propostes de millora per al Concurs de Castells de Tarragona. Tots tres són els guanyadors de la III Beca CEPAC convocada per l’entitat i la Càtedra URV per a l’Estudi del Fet Casteller, dotada amb 8.000 euros.

Els administradors i les administradores de la Festa Major de Vilafranca 2024 Arnau Martí, Imma Badell, Imma Galofré, Iris Serra i Josep Maria Feliu han anunciat les quatre colles castelleres que participaran en la Diada de Sant Fèlix 2024. Es tracta dels Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Foto: Castellers de Vilafranca

A l’assemblea extraordinària dels Castellers de Vilafranca celebrada dissabte passat a Cal Figarot, es votà l’elecció de l’única candidatura presentada, que encapçalaven Ernest Gallart i Àngel Grau. En un escenari pràcticament ple de castellers, castelleres, socis i afeccionats, es va gaudir del tret de sortida de la nova singladura de la colla. El liderat dels propers quatre anys s’exposà com “un equip ampli, combinant joventut i experiència, amb més de cent trenta col·laboradors, amb l’objectiu comú de mantenir la colla al capdavant del món casteller”.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

El Cargol 1.285

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 22
Margarida, Elionor

Divendres dia 23
Policarp, Marta

Dissabte dia 24
Modest, Sergi, Primitiva, Edilbert

Diumenge dia 25
Cesari Nazianzè, Valeri

Dilluns dia 26
Nèstor, Alexandre

Dimarts dia 27
Gabriel de la Dolorosa, Baldomer, Honnorina

Dimecres dia 28
Rufí, Hilari

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com