ERC de Sant Quintí de Mediona presenta la seva candidatura, encapçalada per l'actual alcalde, Pol Pagès

El grup d'ERC de Sant Quintí de Mediona va presentar fa uns dies a la plaça dels Avis la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. L'alcalde, Pol Pagès, encapçala una llista "de gent transversal, preparada i amb ganes de continuar transformant Sant Quintí", en la que hi ha deu dones i vuit homes.

Pagès va fer un repàs de les actuacions de l'últim mandat, governat amb majoria absoluta dels republicans, en la que s’ha completat l’ampliació de l’institut escola i s’ha garantit l’educació catalana pública i de qualitat dels 4 mesos als 16 anys al municipi, s’ha reformat la Sala Polivalent del Jardí recuperant un espai estratègic per l’associacionisme i la cultura; s’ha renovat tot l’enllumenat a favor de sistemes LED; s’ha modernitzat el polígon d’activitat econòmica Els Vinyets per garantir més llocs de treball al municipi, i s’han renovat diferents carrers com Roques Altes, Anselm Clavé o l’Avinguda de Catalunya, entre moltes altres fites.

Al mateix temps, va explicar quines seran les propostes principals per implementar el proper mandat: l’ampliació de la zona esportiva, la reforma de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil per dedicar-hi pisos de lloguer assequible perquè els jovent de Sant Quintí s’hi pugui establir; la creació d’una comunitat energètica per tenir electricitat neta a preus barats per la gent i les empreses; la musculació del comerç local a través del projecte next generation que el govern actual ha aconseguit; la continuació de modernitzar els carrers del municipi, i l’ampliació dels equipaments perquè la gent gran es pugui quedar a Sant Quintí i hi estigui més ben atesa.

Per a Pagès "la candidatura d'Esquerra està pensada per fer que les coses passin, perquè Sant Quintí continuï sent un municipi que avança, amb projectes seriosos i potents damunt la taula”.

La presentació va tenir lloc a la plaça dels Avis davant de més d’un centenar de persones, i va ser amenitzada amb vermut i música a càrrec del DJ Matas.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 25
Marc, Ània, Calixta

Divendres dia 26
Isidor, Anaclet, Marcel·lina

Dissabte dia 27
M.D. de Montserrat, Zita

Diumenge dia 28
Pere Chanel, Prudenci, Cirí, Valèria

Dilluns dia 29
Caterina de Siena, Ramon, Robert

Dimarts dia 30
Sofia, Pius V, Amador, Pere, Lluís

Dimecres dia 1
Josep, Jeremies, Orenç

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com