ERC es considera “l’únic partit capaç de liderar una nova etapa a Vilafranca”

ERC Vilafranca ha iniciat la precampanya per a les eleccions municipals sota el lema “Han tingut temps de sobres per fer el que diuen que faran per Vilafranca” posant el focus en la “poca credibilitat que Junts i PSC tenen a l’hora de presentar noves propostes per Vilafranca” després de que els seus candidats portin més de 20 anys a l’Ajuntament.

Segons Ramon Vilomara, número 3 de la candidatura: “els candidats del PSC i de Junts porten més de dues dècades a l’Ajuntament de Vilafranca i durant tot aquest temps han anunciat desenes de propostes, la majoria d’elles incomplertes. Ara, a les portes de les eleccions municipals, tornen a mostrar la seva faceta més creativa amb idees que, tirant d’hemeroteca, queda clar que no compliran”.

Vilomara va recordar ahir alguns dels anuncis, molts en períodes electorals, que els diferents candidats de Junts i PSC han anat fent al llarg dels darrers més de 20 anys com que Vilafranca tingui una estació de trens regionals, posar en marxa l’aparcament soterrat al carrer Papiol, la reforma de Cal Berger, un hub d’innovació al carrer Comerç o l’ampliació de la residència del Sociosanitari del Ricard Fortuny, entre d’altres.

El candidat a l’alcaldia, Pere Sábat, apuntava que “per donar resposta als reptes que la ciutat demana, cal obrir una nova etapa” i, per això, s’erigeix com “l’únic candidat a l’alcaldia amb credibilitat per a obrir una nova etapa real per Vilafranca. “Hem de pensar en gran, Vilafranca té moltes potencialitats i no ens conformem, no podem limitar-nos a més del mateix dels últims anys. Cal fer un pas endavant i liderar sense complexos”.

Sàbat també va indicar que, “des de l’oposició hem facilitat al govern totes les millores possibles en benefici de la ciutat. Hem aprovat els plans d’habitatge i mobilitat malgrat que eren molt millorables, hem aconseguit el retorn de la caserna de la Guàrdia Civil, ens hem reunit amb Adif per avançar en resoldre el cobriment total de la via i el pas de mercaderies, entre d’altres”.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 2
Anastasi, M.D. de l’Araceli

Divendres dia 3
Felip, Jaume, Antonina

Dissabte dia 4
Silvà, Florià, Gotard

Diumenge dia 5
Àngel, Amador, Martí, Irene

Dilluns dia 6
Domènec, Beneta, Justí

Dimarts dia 7
Sixt, Eovald, Benet II

Dimecres dia 8
Maria, Eladi, Miquel

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com