Lliurats els premis del XXIX Concurs de Poesia de Primavera Les Clotes

El passat dissabte es van lliurar els premis del XXIX Concurs de Poesia de Primavera Les Clotes, organitzat per l’Associació de Veïns i Veïnes del barri. 

Al premi “Antoni Massanell” en llengua catalana, s’hi van presentar 39 treballs. El primer premi va ser per a “L’Esperança i la memòria” de Salvador Obiols Gómez, de Viladecans. El segon premi va ser per a “Paradís Ignot” de Francesc Ramon i Perles, de Dènia. El premi Vegueria Penedès va ser per a “Trossets de l’ahir”, de Dionís Lluch i Pons, de Sant Sadurní d’Anoia.

Al premi “Lluís Chamizo” en llengua castellana, s’hi van presentar 44 treballs. El primer premi va ser pera “La soledad de un animal marino” d’Ángel Manuel Castillo de las Peñas, de Madrid. El segon premi va ser per a “El engaño mas bello” de Manuel Luque Tapia, de Doña Mencía, Córdoba. El premi Vegueria Penedès va ser per a “Efímeras” de Carla Sánchez Retamal, de Vilafranca del Penedès.

El jurat estava format per Anna Tomàs Mayolas, mediadora familiar i comunitària, Pere Martí Bertran, escriptor i crític literari, i Miquel Cartró Boada, poeta. Patro Recober, actuant com a secretari, i Bea Reina, com a presidenta de l'AV de les Clotes, varen lliurar els premis.

El lliurament de premis es va convertir en un sentit homenatge a Juan Manuel Garcia Mayoral, traspassat finals de l'any passat. JM Garcia Mayoral era poeta, va ser fundador de l’Associació de Poetes Ploma Daurada de Vilafranca i impulsor del Concurs de Poesia de Primavera les Clotes, al qual junt amb la seva esposa, Matilde Cañamero, oferien un trofeu gentilesa de la família García-Cañamero. Un bon nombre de poetes van glossar el record de Juan Manuel Garcia Mayoral i van llegir-ne poesies.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 25
Marc, Ània, Calixta

Divendres dia 26
Isidor, Anaclet, Marcel·lina

Dissabte dia 27
M.D. de Montserrat, Zita

Diumenge dia 28
Pere Chanel, Prudenci, Cirí, Valèria

Dilluns dia 29
Caterina de Siena, Ramon, Robert

Dimarts dia 30
Sofia, Pius V, Amador, Pere, Lluís

Dimecres dia 1
Josep, Jeremies, Orenç

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com