Rovell d'Ou presenta 'Jarana Rock', el seu tretzè treball discogràfic

El grup de música infantil i familiar Rovell d’Ou presenta nou CD. Es tracta de Jarana Rock, el tretzè treball discogràfic de la companyia, que  inclou un repertori d’onze cançons, pròpies i versionades, d’estils musicals molt diversos i per a tots els gustos.

Entre els temes propis destaquen títols com Gallet  Tomaset  (ranxera  rock), L’àvia  Tona (rock a billy), Mira les ones (pop rock) o la balada rockera Clown, creats per fer gaudir a nens i nenes i a tota la família. Respecte als temes versionats, trobem cançons tan  reconegudes com Whatever you Want (cover d’Status Quo), Jumping Jack Flash (cover dels Rolling Stones) o Highway to Hell (cover d’AC/CD), entre d’altres. Destaca també El Mico Perico, nou  tema compost pel cantautor penedesenc i cofundador del grup Rovell d’Ou, Patón  Soler.

Formen el quintet català Jordi Bové, veu solista; Ramón Chacón, guitarra; Adrià González, piano,  teclats  i  baix;  Oriol  Nebleza,  piano,  teclats  i  baix,  i  Kim Molino,  bateria  i  veus.  Hi col·laboren  puntualment  Maurici  Grau,  teclats;  Ricard  Gázquez,  percussions  i  bateria  i Gerard Fernández, percussions  i  bateria.  Els  acompanyen  també  Julen  Palomo,  bateria, percussió  i  animador  de  pista  i  Armand  Beneyto, tècnic de  so. La  producció musical de Jarana Rock ha anat a càrrec de David  Palau i la  gravació s’ha realitzat a Divertimento Studio, en col·laboració amb Rovell Music.

A més,  la banda ha editat un espot publicitariamb un recull d’alguns dels temes del nou disc. La producció ha anat a càrrec de Manuel Mira.

El cantant principal i també director del grup, Jordi Bové, explica que “al llarg dels anys hem anat  evolucionant,  les generacions també  han canviat i hem  hagut  de  posar- nos  al  dia, sobretot pel que fa a estils musicals , i Jarana Rock n’és un exemple’. Bové, remarca  també que “els nostres concerts són espectacles d’entreteniment, per això interactuem amb el públic a través de la música. Per a nosaltres els nens, i els adults, són els principals protagonistes, forment part de l’espectacle cantant  les nostres cançons,  amb  coreografiesi balls. Esperem que el nou disc  agradi a petits i grans  i que  sigui tot un èxit’, conclou el director del grup.

Coincidint amb el nou llançament, la companyia ha  obert  una  botiga online  per  la  compra del  nou  CD  o  de  qualsevol  altre  dels  seus treballs  anteriors.  A més, en  una  segona  fase, té previst posar a disposició del públic tot un ventall de productes de merchandising.

El grup inicia ara, i durant tot l’estiu, la seva gira de promoció amb actuacions a Festes Majors, festes populars, escoles i pavellons  esportius dels  diferents  municipis  de Catalunya. Enguany, ja té confirmats concerts a Castellbisbal, Santa Eulàlia de Ronçana, Figueres, Sant Pere de Riudebitllles, Gavà, Mont- Roig, Sant Boi de Llobregat o Polinyà, entre d’altres localitats.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 16
Honorat, Joan, Simó, Margarida

Divendres dia 17
Pasqual Bailon, Restituta

Dissabte dia 18
Pròsper, Fèlix

Diumenge dia 19
Pere Celestí, Ciríaca

Dilluns dia 20
Bernardí de Siena, Baldiri, Silvi, Hilari

Dimarts dia 21
Bernardí de Siena, Baldiri, Silvi, Hilari

Dimecres dia 22
Rita, Joaquima de Vedruna, Júlia

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com