el cargol

Magazín del Penedès

Societat

Amb la tercera edició de Ritmes Solidaris s’espera poder oferir 1.000 àpats per als nens amb menys recursos

Avui s’ha presentat al menjador de l’escola Cristòfor Mestre la tercera edició de Ritmes Solidaris que tindrà lloc el pròxim 28 d’abril a les 18 hores al Casal de Vilafranca. L’espectacle és en benefici de la Creu Roja de l'Alt Penedès i té l’objectiu d’incrementar l’import d’ajuda per als programes d’alimentació infantils.

En aquest dia hi col·laboren les tres escoles de dansa més importants de la vila: Assumpta Trens, CAS i Gimdans. A més, enguany hi ha la participació del Centre Vila que també ha volgut adherir-se a aquesta iniciativa solidària.

El repte d’aquest any és poder arribar a oferir 1.000 àpats als infants amb més necessitats del Penedès. En l’edició de l’any passat es van donar 814 menjars i el 2016 se’n van brindar 310. Des de la Creu Roja volen ajudar a atendre les necessitats dels nens i oferir aliments calents al migdia alhora que una dieta sana i equilibrada.

L’assistència a aquest festival està oberta a tothom qui vulgui i podran fer el seu donatiu el dia de l’espectacle amb la taquilla inversa. Al final de l’espectacle es podran fer els seus donatius de manera que al seient del Casal hi haurà un sobre on fer el lliurament i es demana que sigui d’un mínim de cinc euros. A més, enguany hi ha la novetat que als establiments del Centre Vila hi ha unes guardioles obertes a tothom on poder ajudar. També hi haurà fila 0 de donatius que es podrà portar a terme a través de la Creu Roja. Des de Creu Roja, la presidenta comarcal, Àngels Mata, ha comentat que la participació del públic l’any passat va ser molt bona i cap dels sobres que van rebre estava buit.

Aquest projecte va néixer gràcies a la inquietud del voluntari de la Creu Roja, Josep Curto, que actualment és el voluntari més antic de Catalunya, per impulsar una activitat per recaptar diners i ajudar als infants amb menys recursos a tenir una alimentació equilibrada.

La majoria d’aquestes beques es destinen als menjadors de Vilafranca tot i que també arriben a altres municipis del Penedès. Les 3 escoles que participen en aquest programa destaquen l’esforç que estan fent els alumnes per presentar un bon espectacle i poder ajudar els nens que més ho necessiten per tenir un plat de menjar.

 

0
0
0
s2smodern
Banner Example

Cicle de sopars a la fresca i música en viu a La Taba de Vilobí
Cicle de sopars a la fresca i música en viu a La Taba de Vilobí

Vilobí del Penedès oferirà un cicle de 3 concerts amb sopar a la fresca al restaurant La Taba. L’oferta constarà d’una proposta gastronòmica i cultural, propera i familiar amb una fusió de [ ... ]

Llegir més
S'obren les inscripcions pel segon club de lectura de la biblioteca de Sant Sadurní
S'obren les inscripcions pel segon club de lectura de la biblioteca de Sant Sadurní

La Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya oferirà a partir del mes de setembre el segon club de lectura de novel·la. Les trobades es faran habitualment el segon divendres de cada mes de 17h a 1 [ ... ]

Llegir més
Manu Guix actuarà divendres a la Múnia
Manu Guix actuarà divendres a la Múnia

Aquest divendres 13 de juliol la gira Després de tot de Manu Guix arriba a la Múnia. La gira promocional de l’últim disc de Manu Guix farà parada al municipi a les 11h a la plaça Nova d [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1006

Penedès Guia

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 20
Andreu Kim, Càndida

Divendres dia 21
Mateu, Ifigènia, Celina

Dissabte dia 22
Maurici, Digna, Fèlix IV

Diumenge dia 23
Tecla, Andreu, Lli

Dilluns dia 24
M.D. de la Mercè, Gerard

Dimarts dia 25
Dalmau Moner, M.D. de la Misericòrdia

Dimecres dia 26
Cosme, Damià, Nil, Justina