Aleix Espargaró i Vicent Guimerà se sumen al projecte 'Cuina Solidària', que ja porta recaptats més de 41.000€

El mes de juny passat, coincidint amb el Dia Mundial de l’ELA, vam llençar la iniciativa ‘Cuina Solidària’, un projecte de la mà d’Albert Adrià, Ada Parellada, Carme Ruscalleda, Joan Roca i Nandu Jubany i els esportistes Aitana Bonmatí, Ona Carbonell, Alex Corretja, Alèxia Putellas i Juan Carlos Unzué per recaptar fons per l’ELA.

Uns mesos després del llançament del plat favorit del Juan Carlos Unzué, uns pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà amb la recepta del Nandu Jubany, i del plat de l’Alex Corretja, un arròs amb vegetals amb recepta de la Carme Ruscalleda, ja s’han recaptat més de 41.000€, que es destinaran íntegrament a la Fundació Miquel Valls, que treballa per contribuir en la millora de la qualitat de vida dels pacients i els seus familiars. Aquest mes de desembre es posarà a la venda el plat de l’Alèxia Putellas amb la recepta de Joan Roca, un pastís cremós de ceps.

Tanmateix, aquesta iniciativa solidària segueix sumant col·laboradors: el pilot de motociclisme, Aleix Espargaró, i el xef Vicent Guimerà, amb estrella Michelin i estrella verda Michelin de l’Antic Molí, s’uneixen al projecte amb un plat que es podrà degustar a partir del juny del 2023.

 

Sis xefs, sis esportistes, sis plats i un objectiu comú

‘Cuina Solidària’ és una iniciativa solidària on Ametller Origen cuina els plats preferits de cada esportista seguint la recepta dels xefs. Cada plat es posa a la venda a les botigues físiques i a la seva botiga online i el 100% dels beneficis de cada plat es destina a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls.

Amb el llançament del plat de l’Alèxia Putellas, quedaran els plats de l’Ona Carbonell amb la recepta de l’Ada Parellada, uns nyoquis de calamars i sípia, que es posaran a la venda al mes de gener i febrer; el plat de l’Aitana Bonmatí amb la recepta de l’Albert Adrià, uns rigatoni al pesto i parmesà que es podrà degustar durant els mesos de març i abril i, finalment, el plat favorit de l’Aleix Espargaró amb la recepta del Vicent Guimerà.

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com