Concentracions massives al Penedès aquest migdia durant l'aturada general

Milers de persones s'han concentrat aquest migdia a les places de les seves viles i ciutats durant l'aturada general convocada per avui a Catalunya. A l'Alt Penedès, Vilafranca s'ha omplert de persones de totes les edats que han recorregut els carrers del centre amb diverses pancartes fins arribar a la rambla de Nostra Senyora. Prèviament s'ha llegit un manifest i clamat diversos cops el lema d'“Els carrers seran sempre nostres”, i s'ha pogut sentir l'himne d'Els Segadors. A Sant Sadurní també s'hi han concentrat centenars de persones i diversos tractors de la marxa convocada per Unió de Pagesos, que també han estat presents en altres pobles i carreteres de la comarca, on també han protagonitzat alguns talls.

Molts dels assistents a la manifestació de la capital penedesenca havien sortit al carrer unes hores abans de la cita per confeccionar les pancartes i participar a les activitats adreçades als nens. A la concentració també s'hi han sumat els efectius de la Federació d'ADF del Penedès i Garraf que abans havien tallat la rotonda de l'entrada i sortida Nord de Vilafranca. A la capital penedesenca també hi havien molts comerços tancats i amb cartells que deien: “Soc una botiga trista. Jo faig aturada en contra de la brutalitat”.

A altres municipis com Vilobí del Penedès també s'han fet tallers per fer pancartes i, a la tarda, sortiran a peu cap a Vilafranca del Penedès per sumar-se a la concentració de les 18h.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com