Junts vol obtenir solucions a les demandes esportives de Sant Sadurní

Junts per Sant Sadurní ha anunciat que l’esport serà un dels principals eixos del seu partit durant el proper mandat municipal. El grup encapçalat per Ton Amat ha assegurat que treballarà per obtenir solucions a les demandes esportives del municipi.

El partit vol completar l’execució del pla de reordenació de la Zona Esportiva del municipi, on es farà  una  nova  pista  de  bàsquet, la  reparació  de  la  grada  actual del camp de futbol i la cobertura del PAV-3 del camp de futbol. Així mateix es farà efectiva la cobertura lleugera de la pista exterior del carrer Francesc Macià, adjunta a l’escola Jacint Verdaguer; i s’ubicarà, al carrer  Gelida,  un  segon  camp  de futbol  7  i  un  recinte  de  gimnàs  per  acollir  la  gimnàstica rítmica i l’activitat esportiva escolar.

Com a continuació de l’obra feta aquests darrers quatre anys, es completarà  la remodelació de les instal·lacions esportives de l’Ateneu, tant del  Pavelló Olímpic com de la pista exterior. A més, també es posaran al dia les instal·lacions esportives existents a tots els nuclis de Sant  Sadurní, s’habilitaran  les  pistes de  skate  i scooter  per poder integrar-les  en  els circuits  de  competicions  d’aquestes  disciplines  esportives  i es  crearan  sinergies  amb  les entitats esportives i les escoles per fomentar torneigs de  futbol sala, bàsquet i vòlei a les noves instal·lacions esportives del Parc Lluís Companys.

Junts aposta per seguir treballant en el projecte  de  les pistes  de tennis, per fer efectiva  la  construcció d’una zona municipal de pistes de pàdel, amb l’opció que es faci mitjançant una gestió privada, així com l’estudi d’una ubicació per fer un pumtrack (pista per a bicicletes) i de la viabilitat de crear un sistema de franges horàries en els abonaments de la piscina.

Per Junts, “l’activitat física i  l’esport  han de ser una  eina de promoció de la salut, de la igualtat de gènere i de la lluita contra la discriminació i a favor de la inclusió”.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com