Organitzem-nos a les universitats

 

Comença un nou curs i la lluita continua. Els alumnes dels Països Catalans ens organitzem a totes les facultats per defensar les universitats públiques, la preservació del català a les aules i la creació d’espais feministes i LGTBI+ segurs.

Les estudiants universitàries tenim la capacitat d’organitzar-nos i és imprescindible que ho fem. Cal que seguim exigint els nostres drets i no deixem de treballar mai per a la construcció d’una societat més crítica i combativa. A les universitats i arreu: combatem el feixisme i reclamem una universitat pública, gratuïta i de qualitat. Per aquesta raó, no entenem com l’Estat espanyol impulsa lleis com la LCU i LOSU, les quals minimitzen la capacitat d’organització del moviment estudiantil i mercantilitza les universitats públiques, donant més veu a empreses privades dins del rectorat.

Tanmateix, cal ser conscients de les victòries aconseguides i reivindicar-les, com és el cas de la ILP Universitats, la qual va permetre aconseguir la rebaixa d’un 30% de les taxes universitàries. No obstant això, cal seguir més organitzats que mai, tant a les universitats com als carrers. Davant d’un futur incert i precari, el jovent hem de fer un pas endavant i erigir-nos com l’eina útil de totes les reivindicacions socials i nacionals. Perquè les idees no viuen sense organització!


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com