LA INJUSTA DESTITUCIÓ DE’N SERGI PUNSET A LA BANQUETA DEL CLUB PATÍ VILAFRANCA

ELS FETS:

El passat dia dos de desembre va ser destituït de manera fulminant en Sergi Punset com  entrenador del primer equip del Club Patí Vilafranca. Li van comunicar abans de l’entreno i amb una durada d’uns set minuts com a molt i sense cap motiu clar. Segons els dos membres de la directiva en Quim Vázquez i en Fede Insensé els motius van ser que alguns jugadors i alguns membres de l’ staff  tècnic no el volien i havien forçat la seva destitució…En Sergi l’endemà va fer les preguntes pertinents i la majoria de jugadors li van dir que ells no havien fet res, i l’ staff  igual… qui menteix ?

I en el cas que fós veritat dues coses, com pot ser que no l’avisessin abans o inclús per què no se li va fer un últim àtom? I la segona com pot ser que uns directius en contres de defensar a mort el seu entrenador fan cas a alguns jugadors??

El van destituïr de males maneres com un gos abandonat i no s’ho mereix per res del món, ell com molt bé se sap és un gran professional i tenia unes il.lusions molt grans en aquest projecte, tan en el primer equip com en tot el Club des de la canalla de la base, entrenadors…

 

CONCLUSIONS:

Les preguntes que poden sorgir són per expemple no serà que massa professionalitat no interessa o fa mandra a segons qui del Club Patí Vilafranca?

Es va vendre massa fum de “tindrem un estrenador vilafranquí que donarà imatge” i quan s’han trobat a una persona treballadora i exigent per portar un equip cap a l’ OK lliga resulta que ja no interessa??

Qui en sortia malparat? Els que esteu ficat a dins rumieu i treieu-ne les conclusions.

 

QUÈ CAL FER:

En un cas com aquest insto que per part de la gent que forma part del CPV, tant la  junta, els jugadors, entrenadors, pares de jugadors…averigüin el què ha passat realment i que facin alguna cosa.

També insto que els polítics de l’ Ajuntament de Vilafranca, tant els que formen govern com els de l’oposició investiguin què va passar i per què el van destituïr ja que aquesta entitat està finançada amb diner públic de l’ Ajuntament i segurament del Consell Comarcal, així doncs polítics ja teniu feina per demenar explicacions i transparència en la directiva (qui remena les cireres) del Club Patí Vilafranca. Si voleu que un Club vengui la imatge de “Capital del Vi” que estigui a l’alçada.

I per últim demano als periodistes i mitjans de comunicació esportius tant de la comarca com del món de l’hoquei que facin les preguntes corresponents a qui calgui i que en treguin les deduccions pertinents.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com