S’amplia els ajuts per a llibres i material escolar de Sant Martí Sarroca

En el Ple ordinari de Sant Martí Sarroca corresponent al mes de juliol, en el qual tots els punts van ser aprovats per unanimitat, el tema més destacat va ser la modificació de les bases per a la concessió d’ajuts per a l’adquisició de llibres, llicències digitals i material escolar.

L’objectiu de la modificació era recollir diverses peticions que havien fet arribar a l’Ajuntament les famílies i també en reunions en Consells Escolars de les dues escoles del municipi (l’escola Jaume Balmes i l’Institut de l’Alt Foix) per tal de que aquestes subvencions arribin al màxim de famílies possibles.

Fins ara eren més restrictives i, per exemple, no s’incloïa el material escolar ni les llicències digitals, cosa que era un greuge per als alumnes que estudiaven en centres on fan servir poc els llibres. Aquestes subvencions que atorga cada any l’Ajuntament van destinades als alumnes del municipi, independentment de si estan escolaritzats en centres del poble o d’altres poblacions. Per contra, els alumnes dels centres de Sant Martí que no estan empadronats al municipi no hi tenen accés. Com que són subvencions amb diners locals, només en poden ser beneficiàries les famílies martinenques. 

Aquesta modificació també ha suposat un increment en el percentatge de les subvencions que rebrà cada família. Properament s’informarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament del procediment per accedir a les subvencions.

En el cas de l’escola Jaume Balmes, l’AMPA s’implicarà en la petició dels ajuts, de tal manera que la subvenció es descomptarà del preu dels llibres i així no s’haurà d’avançar diners.

 

0
0
0
s2smodern


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

El jurat del premi Anna Maria de Saavedra d’enguany el declara desert
El jurat del premi Anna Maria de Saavedra d’enguany el declara desert

El jurat qualificador del V Premi Anna Maria de Saavedra, configurat per l’editor Ramon Nadal, els llibreters Quim Jubert i Jordi Romeu, i l’escriptora Berta Jardí, han acordat declarar-lo dese [ ... ]

Llegir més
S’amplia els ajuts per a llibres i material escolar de Sant Martí Sarroca
S’amplia els ajuts per a llibres i material escolar de Sant Martí Sarroca

En el Ple ordinari de Sant Martí Sarroca corresponent al mes de juliol, en el qual tots els punts van ser aprovats per unanimitat, el tema més destacat va ser la modificació de les bases per a la [ ... ]

Llegir més
Subirats acull un camp de treball internacional
Subirats acull un camp de treball internacional

Del 19 de juliol al 2 d’agost 2021 s’està desenvolupant el Camp de Treball de Joventut de la Generalitat a Subirats. Hi participen onze persones, la meitat de procedència internacional (Franç [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1.160

Penedès Guia

Conte Sant Jordi El Cargol 2020

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 16
Corneli, Cebrià, Edita

Divendres dia 17
Robert Bel·larmino, Coloma, Ariadna

Dissabte dia 18
Sofia, Irene, Ferriol

Diumenge dia 19
Gener, Maria de Cervelló

Dilluns dia 20
Andreu Kim, Càndida

Dimarts dia 21
Mateu, Ifigènia, Celina

Dimecres dia 22
Maurici, Digna, Fèlix IV

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

  93 890 00 11 (Ext.01)
Olga Aibar
(Redactora en cap)
 
redaccio@ elcargol.com
Lorena del Amor
(Redactora) 
 penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

 93 890 00 11 (Ext. 02)
Montse Calzado:

 692 189 896  comercial@ elcargol.com
Xavier Vallès:
 675 649 413  xavier@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

 93 890 00 11 (Ext. 03)
Abdelghafour Eddalai
 93 890 00 11 (Ext. 05)
 publicitat
@ elcargol.com
 elcargol@ elcargol.com