S’amplia els ajuts per a llibres i material escolar de Sant Martí Sarroca

En el Ple ordinari de Sant Martí Sarroca corresponent al mes de juliol, en el qual tots els punts van ser aprovats per unanimitat, el tema més destacat va ser la modificació de les bases per a la concessió d’ajuts per a l’adquisició de llibres, llicències digitals i material escolar.

L’objectiu de la modificació era recollir diverses peticions que havien fet arribar a l’Ajuntament les famílies i també en reunions en Consells Escolars de les dues escoles del municipi (l’escola Jaume Balmes i l’Institut de l’Alt Foix) per tal de que aquestes subvencions arribin al màxim de famílies possibles.

Fins ara eren més restrictives i, per exemple, no s’incloïa el material escolar ni les llicències digitals, cosa que era un greuge per als alumnes que estudiaven en centres on fan servir poc els llibres. Aquestes subvencions que atorga cada any l’Ajuntament van destinades als alumnes del municipi, independentment de si estan escolaritzats en centres del poble o d’altres poblacions. Per contra, els alumnes dels centres de Sant Martí que no estan empadronats al municipi no hi tenen accés. Com que són subvencions amb diners locals, només en poden ser beneficiàries les famílies martinenques. 

Aquesta modificació també ha suposat un increment en el percentatge de les subvencions que rebrà cada família. Properament s’informarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament del procediment per accedir a les subvencions.

En el cas de l’escola Jaume Balmes, l’AMPA s’implicarà en la petició dels ajuts, de tal manera que la subvenció es descomptarà del preu dels llibres i així no s’haurà d’avançar diners.

 


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com