S’anul·la definitivament el Sopar de les Dones de Vilafranca que s’havia reprogramat pel 29 de maig pel Coronavirus

    La pandèmia de la Covid-19 estan causant la suspensió d’una allau d’actes socials, culturals i esportius. Aquest és el cas del Sopar de les Dones de Vilafranca que inicialment s’havia d’haver celebrat el passat dia 13 de març -un dia abans del decret de l’estat d’alarma- i que va ser ajornat inicialment per al divendres 29 de maig.

    Davant la impossibilitat de garantir el desenvolupament normal de l’acte i amb la voluntat de posar en valor el to festiu i de convivència que ha d’acompanyar un acte d’aquestes característiques, les responsables del servei municipal d’Igualtat han pres la decisió de suspendre definitivament el sopar de celebració del Dia internacional de les Dones i procedir a fer la devolució de l’import abonat en el moment de formalitzar la inscripció.

    Per poder garantir la seguretat de les dones i també de les professionals en el moment de la devolució, es prendran totes les mesures estipulades en el Protocol d’actuació per a la prevenció i control de la infecció del Covid-19 i s’establirà un sistema de devolució que implicarà el degoteig controlat de les persones que s’hagin de desplaçar fins el Servei d’Informació i Assessorament  a les Dones. Això serà possible gràcies a la cita prèvia que es concertarà mitjançant una trucada telefònica.

    La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, confia a superar la situació actual i manifesta que l’equip de treball de la regidoria d’Igualtat centrarà tots els esforços necessaris en la propera edició del Dia Internacional de les Dones i reforçarà els diversos actes que s’organitzen anualment, entre els quals el Sopar de les Dones. Arroyo ha manifestat la intenció de “prioritzar també el desplegament del 3r Pla d’Igualtat que s’ha redactat des del Servei d’Igualtat i continuar treballant intensament en les polítiques per a dones”. La regidora ha volgut agrair la feina que està portant a terme l’equip tècnic “atenent a les dones que així ho necessiten, durant el confinament”.


    Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

     

     

     

     

     

    El Cargol 1.288

    Penedès Guia

    El Santoral de la setmana

    Dijous dia 14
    Arnal, Matilde, Florentina

    Divendres dia 15
    Cèsar, Madrona, Ramon, Lluïsa, Climent

    Dissabte dia 16
    Agapit, Heribert, Abraham

    Diumenge dia 17
    Patrici, Josep d’Arimatea

    Dilluns dia 18
    Ciril, Salvador

    Dimarts dia 19
    Josep, Amanci

    Dimecres dia 20
    Clàudia, Ambròs, Martí, Fotina, Eufèfia

    Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

    REDACCIÓ 

     93 890 00 11 (Ext.01)
    691 484 842

    Olga Aibar
    (Redactora en cap)
    redaccio@ elcargol.com

    Lorena Del Amor
    (Redactora) 
    penedes
    @ elcargol.com

    GESTIÓ COMERCIAL 

    93 890 00 11 (Ext. 02)

    Montse Calzado
    692 189 896
    comercial@ elcargol.com

    Noelia García
    625 414 156
    comercial2@ elcargol.com

    DISSENY I MAQUETACIÓ 

    93 890 00 11 (Ext. 03)

    Abdelghafour Eddalai
    publicitat
    @ elcargol.com
    elcargol
    @ elcargol.com