El bus urbà de Vilafranca és gratuït i només presta servei la línia L1

L'Ajuntament de Vilafranca ha decidit que el servei de bus urbà del municipi sigui gratuït per a tothom mentre duri l'estat d'alarma pel Covid-19. Tanmateix, també ha decidit cancel·lar la Línia L1, de manera que només funcionarà la L2. La gratuïtat del servei ja és vigent mentre que la cancel·lació de la línia L1 es produirà demà.

Fins ara ja gaudien de la gratuïtat les persones majors de 65 anys i persones amb mobilitat reduïda i ara i mentre s’allargui l’estat d’alarma la mesura s’aplicarà a tothom que utilitzi el bus urbà.

Amb aquestes mesures, l'Ajuntament de Vilafranca pretén protegir la salut i la seguretat dels ciutadans, alhora que garantir l'adequada prestació dels serveis essencials, amb motiu de la situació d'excepcionalitat i emergència provocada pel COVID-19.

D’altra banda, la gratuïtat temporal del transport públic també s’estén a tots els serveis de transport de viatgers comarcals i interurbans per carretera a tot el territori. La gratuïtat del transport públic s’ha decretat per facilitar la mobilitat de les persones treballadores de serveis essencials en la contenció del COVID-19.

S’aconsella als usuaris que consultin les webs de les diferents empreses operadores de transport interurbà per conèixer l’oferta actualitzada d’expedicions, tenint en compte la reducció dels serveis amb motiu de l’estat d’alarma.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com