La plataforma Obrim el Molí engega un banc de memòria del barri

La plataforma Obrim el Molí d’en Rovira ha engegat una nova acció per a donar a conèixer el ric patrimoni arquitectònic i històric del barri del Molí d’en Rovira. Un patrimoni encara molt desconegut de la vila degut a l’aïllament físic que sempre ha sofert el barri.

La intenció del projecte del banc de memòria és la de recollit testimonis gràfics (digitalització), articles periodístics i especialment la veu i testimoni dels veïns i veïnes del barri que han viscut o treballat al barri durant algun període de la seva vida. Es vol preservar la identitat i la memòria d’aquest indret de la vila amb la voluntat de posar en valor el llegat arquitectònic i cultural que s´ha conservat. També es vol recollir la memòria relacionada amb el pas del ferrocarril a Vilafranca doncs el barri del Molí d’en Rovira va néixer amb l’arribada del ferrocarril. Els cellers i indústries que es bastiren a banda i banda de les vies varen poder disposar d’un accés proper al ferrocarril i aquest fet va impulsar l’exportació, el comerç i l’arribada de la modernitat econòmica i social. 

La plataforma convida a tothom a participar d’aquest projecte col·lectiu. Podeu contactar amb la plataforma mitjançant el correu:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com